Welkom in Uzes - vakantiehuis in de Provence - Zuid Frankrijk- 300 dagen zon!

In dit zonovergoten deel van Zuid Frankrijk, tref je op loopafstand van het oude centrum van Uzes, Bastide d’Uzes. Een prive domaine met franse vakantievilla s in Provençaalse sfeer. De vakantiehuizen Villa’s Fleur staan heerlijk rondom het grote gezamenlijk zwembad. Alle reden dus voor een vakantie in Zuid Frankrijk.


Welkom dus in Uzes, een eeuwenoud Hertogelijk stadje, 30 km van Avignon, Nimes, Anduze en Orange. En slechts 3 kwartier met auto naar zee. Ontdek het mondaine en kunstzinnige Uzes, de beroemde enorme zaterdagmarkt, de vele boetieks en antiekwinkels. Uzes is als een openluchtmuseum dankzij de vele gerestaureerde Romaanse gebouwen, vestingmuren en straatjes. Uzes staat al jaren op de Unesco werelderfgoedlijst.

In het oude centrum tref je de Tour de Fenestrelle, het zusje van de scheve toren van Pisa. Neem een rose op het sfeervolle Place Aux Herbes met haar vele terrassen. Of ga sportief kanoeen op de rivier Gardon en zonnen op de oevers. Speel op de golfcourse. Of gaheerlijk wandelen door de vallei. Lekker struinen door Orange, Arles, Montpellier, Nimes of bekijk de potterie van Anduze en St.Quentin.En binnen 50 min.aan de kust! Echt, alles is op korte afstand in en bij Uzes.


Villa Fleur 1 - 4 pers. schaduwrijke tuin, satelliet TV en alle comfort.
Villa Fleur 2 - 6/8 pers. ruim, privacy, boomrijke tuin, BBQ, satelliet TV (NL), koele airco en fietsen.


Dichtbij en dus makkelijk;
-Winkels en supermarkt op loopafstand.
-De boulangerie om de hoek.
-Parkeren naast het huis.
-Ontspanning en sportiviteit.
-Cultuur, antiek en natuur.
-Tientallen bijzondere (kunst,antiek & life style) winkels.
-Zoveel bezienswaardigheden.